Álommeló tapasztalt asztalosoknak.

Eleged van a bizonytalanságból, mert fogalmad sincs, hogy holnap is lesz-e még munkád?

Torkig vagy a több műszakos munkákkal, és hogy emiatt semmire nem jut elég időd?

Unod már, hogy kiváló szakember létedre lassan már mindenki többet keres nálad?

Itt az idő, hogy új életet kezdj!


Páratlan álláslehetőség

TAPASZTALT 

ASZTALOS szakembereknek

BUDAPESTEN!


Feladat: prémium kategóriás konyhabútorok szereléseOtthonosan mozogsz az asztalos szakmában, de a vállalkozói létet túl kockázatosnak találod? Olyan helyet keresel, ahol a több műszak helyett normál munkarendben dolgozhatsz, de emiatt nem szívesen mondanál le a jó fizetésről sem? Mindezt bejelentve, hogy ne kelljen aggódnod a nyugdíjad miatt sem?


Akkor ezt az állást Neked találtuk ki!

 


KIEMELT BÉREZÉS BEJELENTVE,

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MUNKÁK,

SZABAD DÉLUTÁNOK - SZABAD HÉTVÉGÉK

 

Mindössze FÉL PERC az egész!

Ezért jó

velünk

dolgozni:

KORREKT BÉREZÉS

A jól elvégzett munkádat kimagasló fizetéssel díjazzuk, és semmi olyat nem kérünk, amit ne tudnál teljesíteni a munkaidődben. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk. Ezt garantáljuk!

BEJELENTETT ÁLLÁS

Dolgozóinkat hivatalosan bejelentett munkaszerződéssel foglalkoztatjuk, így nálunk mindenki jogosult orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

RUGALMAS MUNKAIDŐ

Nálunk a lényeg, hogy meglegyen a megbeszélt munka. Ha ezzel a tervezettnél korábban végzel, akkor nyugodtan hazamehetsz a munkaidőd lejárata előtt is. Ettől nem fogsz kevesebbet keresni.

BETONBIZTOS CÉG

Hosszú távú megrendelésekkel rendelkezünk, így nem csak idény jellegű, hanem állandó munkalehetőséget biztosítunk dolgozóinknak. 

EMBERKÖZPONTÚ SZEMLÉLET

A munka az első, de nem minden áron. Figyelünk a munkavállalóink emberi oldalára is, mert a precíz, pontos munkavégzés feltétele, hogy jól érezd magad a csapatunk tagjaként!

VÁLTOZATOS MUNKA

Minden munkánk más és más, így nálunk biztosan nem fogsz unatkozni. Konyháinkra jellemzők a különleges megoldások, melyek érdekes kihívásokat biztosítanak számodra.

SZAKMAILAG A CSÚCSON

Ügyfeleink számára álomkonyhákat készítünk, ezért mi a top színvonalat képviseljük a szakmában. Munkáink minősége és sokszínűsége a garancia arra, hogy te is a legjobb legyél a szakmádban!

CSALÁDIAS LÉGKÖR

Cégünknél mindannyian szeretjük a vidám, baráti munkahelyi légkört, így üzemünkben és irodánkban kellemes, barátságos hangulatban töltheted el a munkaidődet.


AMIT SZIGORÚAN VESZÜNK:

Amikor dolgozol, legyél józan! Tudjuk, hogy a munka után néha jólesik legurítani egy-két sört, és ebből mi nem is csinálunk problémát. Viszont, ha hozzánk jössz dolgozni, akkor a munkavégzés ideje alatt és közvetlenül előtte alkohol fogyasztása szigorúan tilos. Mindannyiunk érdeke ezt kívánja!

NE MARADJ LE!


Az idő gyorsan fogy, és ebben a körben csupán 1 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudsz jelentkezni:

JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD NÁLUNK, HA:


... rendelkezel asztalos végzettséggel, és már van néhány év munkatapasztalatod ezen a területen,


... nem csak kényszerből vagy asztalos, hanem szívből szereted a szakmádat,


... olyan helyet keresel, ahol minőségi anyagokkal dolgozhatsz, és prémium kategóriás munkákban vehetsz részt,


... és a munkádért cserébe szeretnél valóban kiemelkedő fizetést kapni.


HA EZ MIND IGAZ RÁD, AKKORJelentkezz hozzánk ASZTALOS MUNKATÁRSNAK

2020. szeptember 6-ig!


KERESS JOBBAN, ÉLJ JOBBAN

Ha Te is szeretnél asztalosként jó pénzt keresni, és hozzád méltó feltételek mellett prémium kategóriás konyhabútorok összeállításában részt venni, akkor add le jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Jelentkezési határidő:

2020. szeptember 6.


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a boinpex@gmail.com e-mail címünkön. Adatkezelési tájékoztatónkat ITT olvashatod el.